På tide med et nytt matinnlegg her på bloggen!
I sommer var jeg på en liten harrytur og kjøpte blant annet en aldri så liten hestebiff. Denne har godgjort seg i diverse frysere på vei hit til Sogndal der den endelig har blitt stedt til hvile i min gjestfrie mage.
Jeg og Torjus har sett fram mot dette i lang tid, og snakket mye om tilberedningen. Det var ikke tvil om at det måtte bli på hestens egne premisser, vi har tatt mer hensyn til hva en hest ville likt i forhold til hva som tradisjonelt brukes i bifftilberedning. Dette er hvordan vi tror gamle Blakken ville tilberedt et stykke biff:
Torjus hakker opp ingrediensene til marinaden med hest i blikket, se video
HER:
Ingredienser: Gulerøtter, eple, pære, hvitløk, salt og pepper.
Her tømmes hestekremen over potetbåtene. Pisket krem, rømme +++
Silkesvarten på fatet med gulerøtter, hestekrem, stekte poteter og choronnesaus.
Dætta så riktig gått ut. Hadde je itte vist bære ville je tru dekk 2 dreiv hesturant. Det eneste je savner her, er litt smaksbeskrivelse. Å smakte det ta den argentinske hingsten? Je har en egen hæstebiff i frysen som sårt treng å bli servert, så det hadde vøri greit å fått et lite hint om smaksopplevelsen.
SvarSlettHESTAURANT!! 20 poeng Andreas!!!
SvarSlettSmaken var litt så som så..Litt lite smak kanskje, og litt seig.Tror du må gi meg et biffsteikekurs en dag. Kan ha en sammenheng med at marinaden ikke hadde de mest smaksgivende ingrediensene. Men som sagt; på hestens premisser.
Svinesund på neste lørdag, da blir det nye spennende dyr på menyen!
Nesten 10 år senere er jeg her.
SvarSlett